Constructie Medewerkers speciale voertuigen

Wij zoeken mensen met oog voor detail. Die weten hoe ze producten voor een A-merk moeten bouwen en voor wie “goed genoeg” niet is waar ze voor gaan.  Ben jij zo iemand, dan moet je zeker verder lezen.

Hencon is al meer dan 50 jaar een fabrikant van speciale voertuigen. Het merendeel van de voertuigen is bestemd voor de aluminiumindustrie waar de voertuigen in extreme omstandigheden moeten functioneren. De komende jaren wil Hencon verder groeien in de Aluminium industrie, Bosbouw en Mijnbouw met mobiele en stationaire oplossingen. We hebben internationaal vestigingen in onder andere Rusland en Zuid-Afrika. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Ulft worden al deze vestigingen bediend. Wij zijn op zoek naar enthousiaste

Constructie medewerkers speciale voertuigen

Als constructie medewerker speciale voertuigen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het op tijd bouwen van onze klant specifieke voertuigen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

De functie:

Het uitvoeren van alle project-werkzaamheden binnen de constructie afdeling (Structureel opgesplitst in fabricage en constructie) om gestelde doelen te realiseren

Het uitvoeren van constructiebank-werkzaamheden zoals b.v. lassen, boren, slijpen, richten etc.

Het uitvoeren van assemblage-werkzaamheden zoals b.v. monteren, demonteren, richten, controleren etc.

Het uitvoeren van assisterende-werkzaamheden zoals b.v. spuiten van onderdelen en testen.

Technische adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe producten i.v.m. productieconcepten. (stimuleren van vernieuwingen in bestaande concepten)

Technisch adviseren en assisteren van je collega’s

 

Wat verwachten we van je:

 

Wij bieden je:

 

Solliciteren:

We willen je graag leren kennen, we kijken uit naar je CV en motivatiebrief via hr@hencon.com

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS