Receptioniste / administratief medewerker (32-36 UUR)

Hencon, opgericht in 1956, is uitgegroeid tot een wereldspeler voor het ontwerp, de productie en het onderhoud van speciale voertuigen voor de aluminiumindustrie. Daarnaast is Hencon actief in de bosbouw en de mijnbouw. De geavanceerde Hencon oplossingen worden op maat gemaakt en zijn volledig aangepast aan de vaak veeleisende omstandigheden. Wij zijn op zoek naar een

 

Receptioniste / administratief medewerker (32-36 uur)

In deze dubbelfunctie ben je werkzaam op twee verschillende afdelingen. In de ochtenden ben je werkzaam op de afdeling After-sales waar je met je collega’s zorgt voor de verwerking van de binnenkomende orders, klanten met vragen te woord staat en standaardoffertes maakt.

In de middag ben je het gezicht en aanspreekpunt van Hencon. Je staat klanten telefonisch en via e-mail te woord en zorgt voor een professionele afhandeling van allerhande vragen. Daarnaast verricht je ook wat ondersteunende administratieve werkzaamheden en ontvang je bezoekers. Je bent representatief en klantvriendelijk en ziet juist in de diversiteit van werkzaamheden een uitdaging.

 

Taken

 

Profiel

 

Wij bieden:

 

Rapporteert aan

In deze combifunctie rapporteer je zowel aan de financiële en de commerciële afdeling.

 

Solliciteren?

We willen je graag leren kennen. We kijken uit naar je CV en motivatiebrief via hr@hencon.com, of via het formulier hiernaast.

 

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS